Datum objave: 31. svibnja 2024.
Kategorija: Naslovnica

Naši učenici pobjednici natjecanja iz povijesti

U petak, 31. svibnja 2024. godine, povodom obilježavanja Dana Gradske četvrti Jug II i Dana OŠ "Tin Ujević", održano je natjecanje iz povijesti između učenika OŠ "Grigor Vitez" i OŠ "Tin Ujević". Natjecanje se održalo u OŠ "Tin Ujević" i okupilo je najbolje mlade povjesničare iz obje škole, a događaj je protekao u atmosferi zdravog natjecateljskog duha i suradnje.

Učenici su pokazali izvrsno znanje iz povijesti i sadašnjosti naše gradske četvrti odgovarajući na raznolika i izazovna pitanja. Natjecanje je bilo izjednačeno do samog kraja i svi sudionici su se istaknuli svojim znanjem i trudom, no naši učenici zasluženo su odnijeli pobjedu.

Zahvaljujemo svim učenicima i njihovim mentorima Aniti Hršak i Heleni Sakoman na sudjelovanju te čestitamo našim učenicima na sjajnom uspjehu. Ovo natjecanje je još jednom pokazalo važnost zajedništva i ljubavi prema povijesti i poznavanju dijela grada u kojem živimo te nas potaknulo na daljnje promicanje znanja i obrazovanja među našim učenicima.

dr. sc. Marija Purgar, prof. i dipl. knjiž.

 

Pročitajte još

Dani kruha u Grigorici

Dani kruha u Grigorici

Danas smo u školi obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.Kruh je plod rada i truda mnogih ljudi, na što nas je podsjetila vjeronaučna skupina, recitalom Kruh naš. Učenici 5. b i nekoliko učenika 5.a razreda otpjevali su nam pjesmu Kruh naš. Nakon toga...

Skip to content