Datum objave: 9. listopada 2023.
Kategorija: Naslovnica

Izrada dvojezične brošure o OŠ “Grigor Vitez” Osijek

Projekt izrade dvojezične brošure o našoj školi povodom obilježavanja 56. Dana škole započeo je  pod vodstvom učiteljice Povijesti Anite Hršak, knjižničarke Marije Purgar i učiteljice Engleskog jezika Ivane Kirin. U sklopu društveno-humanističkog kurikuluma, učenici koji pohađaju dodatnu nastavu Povijesti i izvannastavnu aktivnost Mali knjižničari sudjelovanjem u projektu će istražiti podatke o povijesti škole, uključujući osnivanje, razvoj kroz godine, važna postignuća učenika i nastavnika te aktualne projekte i programe. 

Učenici će razviti komunikacijske, organizacijske i digitalne kompetencije. Projekt obuhvaća izradu brošure u tiskanom i digitalnom obliku na hrvatskom i engleskom jeziku, kao i PowerPoint prezentaciju i video uradak.

Ciljevi projekta uključuju poticanje interesa za čitanje literature vezane uz povijest škole i lopkalne zajednice te sustavno provjeravanje i procjenjivanje izvora informacija. Učenici će tako obogatiti svoje znanje i vještine, a rezultati njihovog rada bit će prikazani tijekom svečanosti obilježavanja 56. Dana škole u svibnju 2024.

Anita Hršak, Marija Purgar i Ivana Kirin, voditeljice projekta

Pročitajte još

Dani kruha u Grigorici

Dani kruha u Grigorici

Danas smo u školi obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.Kruh je plod rada i truda mnogih ljudi, na što nas je podsjetila vjeronaučna skupina, recitalom Kruh naš. Učenici 5. b i nekoliko učenika 5.a razreda otpjevali su nam pjesmu Kruh naš. Nakon toga...

Skip to content